Nieuwe klanten werven

Succes als ondernemer is grotendeels afhankelijk van de omzet en winstmarge. Er zijn immers voor de onderneming vaste lasten die gedragen moeten worden. Ook het inkomen van de ondernemer zelf is natuurlijk belangrijk. Veel startende ondernemers hebben moeite de eindjes aan elkaar te knopen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op zijn minst zal een soortgelijk inkomen moeten worden gegenereerd als wat men in loondienst kan verdienen. Anders is de beloning van het ondernemerschap slechts in herwonnen vrijheid uit te drukken en dat is wat karig natuurlijk.

Als ondernemer hoeft u natuurlijk geen werkweken van 80 uur te maken. Niets staat u in de weg dat te doen natuurlijk maar het kan ook anders. Hoe? Door slim te ondernemen! Dit kunt u onder andere bereiken door de technieken uit het boek get all the clients you need toe te passen. Het boek geeft een heldere indruk van het ondernemerschap terwijl u doet waarin u uitblinkt en wat u geweldig leuk vindt. Het mooiste aan het verhaal is dat als u het goed doet ondernemerschap helemaal geen full ti,me bezigheid hoeft te zijn. Het kan op ieder gewenst moment en als u met minder tijdsinspanningen een soortgelijk salaris als in loondienst binnen kunt halen dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Nieuwe klanten werven staat centraal in het boek get all the clients you need. Het helpt u op een manier die niet eerder werd beschreven omdat u een dusdanig stevig fundament onder uw onderneming plaatst dat dit lastig door derden is in te halen. Direct de reden dat het boek zo goed verkoopt is dat de technieken die beschreven zijn allemaal worden voorgedaan en toegepast op het boek. They practice what they preach zogezegd. Bekijk het zelf dus. Het zal u zeker op een aantal ideeen brengen. Let maar op.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: